Goeie voornemens. Gisteren was ik dus vol plannen om te gaan schilderen. Maar het werk stak er een stokje voor. Mijn mailbox bleef maar vollopen terwijl ik de hele dag in vergadering zat om 100 en 1 dingen af te werken voor het einde van het jaar. We gaan binnenkort een nieuwe site lanceren rond bewegen met een inschrijvingsmodule. Daarnaast zijn we nog bezig een nieuwe versie van het Partena on-line kantoor van de e-ID te voorzien en ondertussen ben in nog bezig de eindevaluaties van mijn team voor te bereiden en het actieplan 2006 voor e-business voor te bereiden. Wat een manager leiden kan 😉 Maar alles is stuk voor stuk boeiend!
Dus was het prioriteiten stellen, even e-business first. Een manager moet 80% van zijn tijd bezig zijn met plannen, organiseren en opvolgen. Gisterenavond ben ik dus gestart met het “opkuisen” van mijn mailbox. Dat gaf me al een veel beter gevoel. Alles inplannen en zorgen dat we ermee rond geraken. Maar helaas één avondje doorwerken was niet voldoende. Dit weekend nog even op de tanden bijten en dan volgende week de geplande zaken afwerken. Oef, die vakantie zal ik wel kunnen gebruiken, helaas ligt het schilderen dan ook een tijdje stil.
Vandaag alvast het lastenboek voor de inschrijvingsmodule overlopen met de webontwikkelaar. Het wordt een ambitieus project met een stikte deadline! Vrij complex eigenlijk om de verschillende rollen met elkaar te laten online communiceren binnen een voldoende snelle en beveiligde webomgeving.
In de site zelf willen we alvast virale marketing technieken integreren. Meer hierover later.