Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat ook na nieuwjaar de tussentijdse evaluatie eraan komt. Ik ben echt benieuwd wat ze ervan zullen vinden. Ik heb heel veel grenzen verlegd tot nu toe maar ben nog niet helemaal overtuigd. Zal dat echter ooit komen 😉

Wat heb ik zoal bijgeleerd dit jaar. In de volgende post lees je een aantal leertips:

Eind augustus heb ik een zeer interessant boek gelezen die mij mentaal wat grenzen heeft doen verleggen: Het Grote Acrylboek. Mijn persoonlijke doelstelling dit jaar was sowieso mij verder te verdiepen in de materie, de technieken en de mogelijkheden van acrylverf. In dit boek werd ieder facet aan de verf duidelijk uitgelegd, met voorbeelden van schilderijen maar vooral met de unieke eigenschappen van de materie en de verschillen met de traditionele olieverven. Technieken als in pasto, glacé, tempera en grisailles zijn veel duidelijker geworden. Die laatste probeer ik zeker nog eens uit (als ik meer geduld heb 😉