Welkom en bedankt om mijn weblog te lezen!
Ik hou al jaren een “personal log” of dagboek bij. Maar wel in de traditionele zin van het woord. Een 5A boekje met witte pagina’s, zonder lijntjes, zonder zaken die je verstrooien, een leeg boek als het ware, een echte tabula rasa van 2,5 Euro.

Al die jaren zag ik mijn vrienden één voor één starten met blogs. Hoewel ik zelf al jaren in de internetwereld zit als e-business manager bleef ik zweren bij het oude vertrouwde paper and pencil medium. Mijn steun en toeverlaat als het weer eens te druk is op het werk, of als ik vast zit in een creatief proces, of als ik dringend dringend een idee uit mijn hoofd wil.

Vandaag is het zover. Dit wordt de online tentakel van mijn dagboek. Het wordt een opgave. Dat kleine privéhoekje wordt op slag opgeblazen tot een verhaal gericht aan de hele wereld. Benieuwd of dit zal werken?