Een tijdje geleden kreeg ik een cyberstokje aangereikt van Bart. Ik heb er wat over moeten nadenken want ik vond het onderwerp nogal existentialistisch.

Mijn officiële titel is Manager Contact Center en e-Business. Maar mijn geheime titel is “kameleon online en in real life” meer bepaald kunstenaar/DIY’er/vriendin en vrouw van CountZero/loper om fit en gezond te blijven. En ik moet eerlijk toegeven dat ik die titels soms door mekaar haal. Soms ben ik de manager thuis of loop ik al doe-het-zelvend op het werk. Fout, ik weet het maar soms levert dat ook meer voor- dan nadeel op 😉 Kwest4, vzw18, Gezondheidsridder, hebben jullie ook zo’n geheime titel? Kwestie van de stok door te geven.

Trouwens, volgende week krijg ik de stok ook letterlijk aangereikt. En dit om mijn vakantie gezond in te zetten. Ik doe mee aan de Mr. T ’s Partena Triathlon Gent. Woaw, mijn eerste wedstrijd sinds ik ben beginnen lopen een dik jaar geleden. Wie komt er supporteren voor Partena 4 – Front? Tips om mijn snelheid op te drijven zijn ook welkom want de collega’s tegen wie we het moeten opnemen zijn ervaren rotten in het sportvak. Gelukkig heb ik er ook 2 aan mijn kant.