Met het e-atelier zijn we van plan een aantal tentoonstellingen te bezoeken:

 • 21 april: atelierbezoek bij Vincent Geyskens
  Vincent Geyskens ( °1971) is als schilder steeds meer in het nieuws. Heeft momenteel werk hangen op de tentoonstelling “De toets” in het Raveelmuseum en was onlangs te zien op “Factura” in de Markten. Voor V.G. is de schilderkunst het medium om de werkelijkheid in vraag te stellen en her te bekijken.
 • tussen 27.02 en 13.05.2007: “Een Duitse Lente” in BOZAR Brussel
  Historische tentoonstelling met Duitse Kunst. Met werk van Dürer, Lucas Cranach, Caspar David Friedrich, expr. van Die Brücke en Der Blaue Reiter, dada, de Nieuwe Wilden, Joseph Beuys en Gerard Richter.
 • tot 4 maart “De Toets” in het Roger Raveelmuseum.
  Iedere schilder heeft zo zijn eigen manier van werken, zijn eigen “toets”. van een uitbundig pasteuze tot een ingetogen transparante toets. In het Raveelmuseum wordt deze veelheid in kaart gebracht met werk van Robert Devriendt, Vincent Geyskens, Gerard richter, Dan Van Severen in confrontatie met Roger Raveel.
 • doorlopend t/m april 2009: “Plug In” Vanabbemuseum Eindhoven
  Hier komt vooral de manier van tentoonstellen aan bod. Plug In is een nieuwe benadering voor de presentatie van de collectie. De collectie wordt getoond d.m.v. een reeks onafhankelijke tentoonstellingen. Elke zaal staat op zich met telkens een eigen thema en een eigen presentatieduur. Hierdoor ontstaan in de opeenvolgende zalen steeds weer andere verhalen, verrassende verbanden en onthullende tegenstellingen.

Het wordt weer een boeiend voorjaar!