Ondertussen ben ik verder aan het experimenteren met materiaal. Hieronder vind je 3 werkjes.

  • Het eerste is een experiment tussen de drager die zeer vezelachtig, zuigend is. Daar heb ik zeer verdunde verf laten indringen. Daarbovenop heb ik een collage gemaakt van stukken, vellen verf. Die werden gedroogd op een glazen plaat, afgeweekt, met hoogglansvernis werden afgewerkt. Die gelakte chemische lagen geven een mooi contrast tegenover de natuurlijke vezel van de drager.
  • Het tweede werkje is ook op die manier gemaakt met verfresten.
  • Het laatste is een fotoalbum waar ik het verhaal van Lisa’s world in wil duiden. De cover heb ik bewerkt met pure oxyde-zwarte verf. Dit heb ik afgeplakt en afgewerkt met dezelfde hoogglansvernis. Dit maakt een mooi contrast met de matte achtergrond.