Vandaag las ik op Marketingfacts dat Spock, de personenzoekmachine, is gelanceerd.
Voor de sport testte ik een aantal zaken uit. Dan dacht ik, “zou ik daar ook inzitten.” Ik klein bescheiden mensje tussen die miljarden anderen? En wat bleek, ja hoor. Ik vond mij hier, en hier, en hier.
 Ik schok toch wel even moet ik zeggen. Ik werk nu al jaren in de internetwereld en ben niet naïf. Mijn job bestaat erin om gedrag van mensen te observeren op Internet. Het heeft een geheugen en een overdraagbaarheid dat ondertussen niet meer uit te wissen is. Je kan er niet onderuit. Ook al heb je geen PC, geen internetconnectie,… Als je lid bent van één of andere vereniging hoe obscuur of onschuldig ook, je zal wel ergens boven komen. En toch. Hoe je persoon op internet een eigen leven begint te leiden.
Het wordt tijd dat ik mijn imago af en toe wat oppoets 😉