Het is een tijd geleden dat ik nog wat eigen werkt toonde. Dat komt omdat ik aan een werk bezig ben die met veel geduld moet opgebouwd worden. Na High Abstruction ben ik deze nieuwe methodiek van opbouw aan het toepassen in een complexer beeld en dat neemt wat tijd. Het beeld is geïnspireerd op het concept Waiting for Lisa die ik eind jaar heb beschreven.
Hier dus al de houtskoolschets. I k laat jullie nog wat in spanning om het schilderij te zien 😉

Ondertussen wissel ik dat “geduldwerkje” af met wat experimentjes. Je weet dat ik die energie kwijt moet 😉 Vloeien moet die verf. Laat ze spreken.

En ondertussen nog met een ander werkje bezig. Hierbij een tipje van de sluier in de houtskoolschets. Ik noem het “Dreamhome” omdat het niet over het huis gaat, maar over de “droom van de thuis”. Dus geen stenen, maar een gevoel.

Wat vinden jullie ervan?