3 jaar is ie al geworden. Het einde van het blogtijdperk werd al 2 jaar geleden voorspeld, maar toch is deze hier nog steeds paraat. Natuurlijk niet in het onstuimige enthousiasme van de starter die de kick kreeg van haar gedachten meteen kon publiceren. Dus iets gematigder, gebalder, mobieler, maar nog steeds even passioneel zowel over e-commerce en e-business als over art.

Ik zie mezelf daar nog zitten, 3 jaar geleden, in de bibliotheek van Gent. De enige plaats waar ik gratis internettoegang kon vinden in de tijd dat we in ons nieuw huis nog geen aansluiting hadden. Het was op voorhand reserveren, en dan alles in 123 uit je kop schrijven.

Na 3 jaar heeft het bloggen voor mij zijn nut bewezen. Zelfs op Jetair ben ik met een blog gestart en die werkt zelfs nog dynamischer dan deze. Het is echt een instrument bij uitstek om kennis te verzamelen, te toetsen en te verwerken.

En ik blijf het nog steeds verkiezen boven sociale netwerken, hoe viraal die ook zijn. Dit blijft mijn echte uitlaatklep om allerhande experimenten en definitieve werken te toetsen, wetende dat ook al trekt Blogger in deze crisistijd ooit eens de stekker uit, het niet verloren zal zijn.