Al 4 jaar! Veel andere blogs zijn eerder van ons heengegaan.

Deze blijft, niettegenstaande de opkomst van de sociale media. Begrijp me niet verkeerd, Facebook, Twitter,… ze hebben hun meerwaarde. Fantastisch om like-minded mensen te vinden. Ik verkies echter nog altijd wat diepgang in een echte doordachte post op mijn eigen blog.
Misschien is Art & e-Business inhoudelijk wat vermagerd. Reden daarvan is ook de opkomst van de mobposts. Dit vind ik fantastisch. Iets oppervlakkiger, maar o zo handig om direct van op lokatie je ideeën te delen in foto en tekst.
Velen hebben hierdoor ook de overstap naar Twitter gemaakt. En hoewel ik hier zelf van overtuigd ben dat dit een zeer grote inhoudelijke waarde kan hebben. Ik verkies toch de vrijheid van meer dan 140 karakters.

En gelukkig houden ook de reacties en vragen van lezers mij bij de pinken. Doet me plezier om te zien dat mensen ook op termijn van de inhoud blijven meeleren.
Bedankt voor jullie vragen en opmerkingen!