Vorige week mocht ik, in naam van alle Sunjets-, ICT en e-commerce medewerkers van TUI België, apetrots niet 1 maar 2 BeCommerce Awards in ontvangst nemen!

Dankzij onze talrijke fans werd www.sunjets.be door het publiek uitgeroepen tot “favoriete reiswebwinkel” en “favoriete overall webwinkel.” Het publiek van meer dan 78.000 consumenten sprak haar mening uit over de volgende 12 aspecten:
 1. aanbiedingen
 2. bereikbaarheid van de website
 3. betrouwbaarheid
 4. gebruiksvriendelijkheid van de website
 5. levering
 6. prijs-kwaliteitsverhouding
 7. assortiment
 8. betalingsgemak
 9. garantie en service
 10. lage prijzen
 11. overzichtelijke website
 12. veiligheid m.b.t. betalen
Hierbij was het aspect “lage prijzen” doorslaggevend om voor www.sunjets.be te kiezen als absolute winnaar. Daarnaast waren prijs-kwaliteit verhouding, veiligheid m.b.t. betalen en aanbiedingen ook belangrijk.
In het onderzoek gevoerd door het Nederlands onderzoeksbureau Q&A Reseach & Consultancy wogen niet alle 12 aspecten even zwaar door. De consumenten vonden bepaalde aspecten belangrijker dan andere vandaar dat een gewogen score werd berekend dat tenslotte nog eens werd gecorrigeerd op basis van een zekerheidspercentage van 90%. Dit corrigeerde het gewogen cijfer op basis van het aantal beoordelingen (hoe meer, hoe kleiner de correctiefactor).
Bedankt aan iedereen die ons zo hard heeft gesteund. Dit schouderklopje doet enorm deugd om te weten dat we goed bezig zijn. We hebben het dan ook echt gevierd. Maar we gaan door en hebben nog veel heel wat in petto! Hou ons dus in de gaten.
En natuurlijk, je feedback blijft elke dag heel belangrijk voor ons. Dus blijf ons op de hoogte houden wat je van onze websites vindt!