Yes, de Travel Magazine Award voor Beste Belux Website 2010 is op zak. En dat voor de 9de keer op rij!

Bedankt aan iedereen die voor ons gestemd heeft! Teken voor hele team dat we de goeie keuzes maken: samen met de reisagent en op het tempo van de markt.

Ik zou hier iedereen willen vermelden die ik wil bedanken om dagelijks hun schouders te zetten onder dit project. Maar aangezien zoveel mensen vanuit hun eigen job een belangrijke impact hebben, beperk ik me tot mijn eigen team, Gert, Paul en Pieter, en de leden van de stuurgroep, Annemarie, Margot, Eddy, Lieve, Jacques, Steven, Edwin, Karin, Lieven, Caroline, Annia, Liesbeth, Kathleen, Yvonne. Bedankt iedereen.

En we zetten ons al schrap voor de 10de award op rij met een hele reeks nieuwe projecten in petto.

Volg ze alvast op www.jetair.be.

Sent from my iPhone