Vrijdag was mijn laatste dag bij Jetair. 3 jaar en 3 maand zijn voorbijgevlogen als een TGV. Ik heb geleerd en gewerkt alsof het 10 jaar was. Seminaries in Munchen, Praag, Londen, Berlijn, Egypte, Palma,… Collega’s zowel in België als in de TUI Group die echte specialisten zijn in hun vak. Een coach die enkel optimisme en vooruitgang kent. Ik laat heel veel achter. Een keiharde beslissing om te maken. Moeilijk te begrijpen voor sommigen.

Maar het was tijd om terug te keren naar mijn roots. Ik ben in eerste instantie psychologe. Dit zijn niet enkel de studies die ik gedaan heb. Dit is wie ik ben. Iemand die gefascineerd is in het observeren van het ingenieuze en creatieve van mensen. Iemand die energie haalt uit het stimuleren en coachen van mensen naar een niveau van flow, van geluk. Iemand die gedreven wordt om te leren van anderen en anderen zaken bij te leren.
Vandaar dat ik terug stap in de richting van human resources en coaching en dat in een bedrijf die me heel nauw aan het hart ligt: Netlash/bSeen. Een bedrijf dat ik van nabij heb zien evolueren van 2 naar ondertussen meer dan 50 mensen. Een bedrijf met een duidelijke visie: elke dag het internet beter te maken. Mijn engagement: de medewerkers ondersteunen zodat zij samen elke dag het web beter kunnen maken. Cheers!
P.S. Iedereen die tips heeft in het ondersteunen, stimuleren en coachen van een grote groep Gen Y naar een happy job zijn alvast welkom. Ook tips van de Gen Y zelf hé 😉