Het is  januari, dus nog niet te laat om mijn nieuwjaarswensen de wereld in te sturen! Mijn beste wensen voor een ontspannend én spannend jaar met veel Wijze momenten!

Ook deze keer deel ik het meest memorabele moment van 2012, en dat was zeker en vast het ogenblik dat ik mijn gloednieuw atelier in gebruik nam. 10 jaar lang heb ik ernaar verlangd en gewerkt maar als je hard genoeg wenst (en werkt): dreams do come true!
6 maand hebben aannemers de zware renovatiewerken uitgevoerd. Daarna heb ik samen met mijn man alles geschilderd en afgewerkt. En dit is het dan. Een ruimte van 4 op 8 puur voor creatie en een bovenverdiepje van 2 op 8 voor presentatie.

Mijn volgende wens is om er een “Mini-galery” van te maken. Een formule van maandelijks een mini-tentoonstelling van maximum 5 werken ingeleid door een gezellige vernissage onder vrienden, familie en kennissen.

Hiermee heb ik mijn voornemen voor 2013.
Ik wens alvast iedereen heel veel creativiteit en gezelligheid toe in 2013!