Jaarlijks scroll ik door mijn fotobibliotheek om het meest memorabele moment als nieuwjaarswens te sturen naar mijn familie, vrienden en collega’s. Dit jaar kon ik niet kiezen. Ik heb zoveel mooie momenten beleefd. Keiharde periodes samen met collega’s met successen en awards voor Wijs. Zalige vakantiemomenten met mijn man. Heerlijk gelachen met mijn zus op reis. Zeer verrassende samenwerking met mijn metekind rond mijn portfolio. Soulmates gevonden om een kunstcollectief mee te starten. Innovatieve HR mensen gevonden om boeiende koffieklets momenten te beleven. Een prachtige dag samen met mijn familie om ons 20 jaar huwelijk te vieren. Onvergetelijke waarde kunnen leveren voor mensen in nood, voor mijn collega’s en voor mezelf op de community day. Mij meermaals kunnen verliezen in mijn atelier op zoek naar nieuwe beeldende werken en die op verschillende momenten tentoongesteld. Ik kon dus echt niet die ene foto van 2015 kiezen. 
Vandaar, dit jaar een kersvers beeld van de solisten van het Wiener Staatsballet op de klanken van het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker op 1 januari 2016. 
 
Prosit! Binnen de soms turbulente tijd en omgeving op naar een romantisch jaar vol topprestaties!!