Ik zat wat in de knoop na mijn laatste Blue space. De gemengde feedback gaf me niet het “ik heb het”-gevoel die ik wat verwacht had, dus 2 nieuwe experimenten gestart.

Hiernaast een geschilderde karikatuur van ons huis 😉 Als grap bedoeld.

Doordat ik deze in het groot wou maken was ik gestart met het prepareren van mijn doek in die roze kleur. Daar ontstond echter iets totaal anders uit waardoor ik die schets van ons huis achter mij gelaten heb en gewoon verder ben beginnen droedelen terug naar de sferen in de ruimtes die ik al gemaakt heb maar los van een concrete foto of een beeld in mijn hoofd. Het is opnieuw in een totaal andere techniek waarbij ik aangelegde verf laat druppen, uitvloeien waardoor ik probeer er iets losser van te maken. Je ziet 4 verschillende fasen van hetzelfde werk. Wat vinden jullie ervan? Van de evolutie? Van het resultaat? Shoot.