Voor de tentoonstelling Arts for Liedts ben ik nog bezig aan een laatste locatiespecifiek werk.

Dit nieuwe werk moet een levensgrote boom worden die ik in de traphal wil afbeelden. Ik heb al lang zitten zoeken naar technieken om die boom rechtstreeks op de muur te kunnen maken maar ik ben er nog niet uit. Ik dacht eerst aan plakband maar dat komt te grafisch over. Dan zelf beschilderde plakband. Heel knap resultaat, maar praktisch niet gemakkelijk en zal ik dit ooit nog van de muur krijgen. Ik heb ook gedacht om met bisterinkt rechtstreeks op de met tasso beplakte en geelgeschilderde muur te werktn. De kleuren zouden mooi passen maar opnieuw, zal dit vlot van de muur afgewassen kunnen worden?

Het idee is dus nog in wording. Dit wordt nog spannender dan Blue echo, Hart for Liedts. Duimen dat ik dit voor mekaar krijg. Praktische ideeën zijn alvast welkom aan dit adres 😉