Vorige week heb ik dit plekje gekozen in het Mixed Media atelier op de Academie Gent. Eerste oefening: een werkje van enkele jaren geleden ophangen om te tonen waar ik mee bezig geweest ben.

Vandaag heb ik dit plekje dan wat verder gepersonaliseerd om me er thuis te voelen. Het is op zich wel een leuke plaats. Iedereen komt er voorbij dus je krijgt veel interactie met de anderen. Ik kreeg een groot rek toegewezen waar ik materiaal kan beginnen verzamelen. De werkjes die ik geselecteerd heb aan de muur zijn “El toro y el asiento” van enkele jaren geleden en een studie die ik voor “Blue Echo” heb gemaakt. Daar ben ik vandaag van vertrokken. Eerste opdracht deze week, maak iets dat hierop verder werkt.
En enkele uurtjes later zag het er zo uit. “Blue Echo” is verdwenen en in de plaat ervan is er “Green bulb” gegroeid. Ik toon enkele details in een nieuwe post.