Terwijl ik een eerste parafine experiment heb gemaakt kwam er in 1 bepaalde fase van het proces een knap moment naar voor waar ik een video van gemaakt heb. Voor mij is dit alvast een nieuw kunstwerkje op zich. Zet vooral het volume op maximum. De magie zit hem in het de combinatie van het geluid, de kleur/vorm en de beweging:

  1. het geluid is zeer bevreemdend, bijna schreeuwend alsof de sculptuur aan het verdrinken is. Mij geeft het een David Linch’s Eraserhead gevoel
  2. de groene kleur en de organische vorm van de sculptuur roepen iets levends op
  3. de witte bewegende delen in het beeld geven een suggestie van vlammen maar de grote tegenstelling is dan dat het eigenlijk water is
See for yourself! Ik ben alvast benieuwd naar jullie reacties.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=R0oCfCnexQI?hl=en&fs=1&w=425&h=349]