Hoe heeft de menselijke psyche invloed op de omgeving? Als psycholoog en kunstenaar breng ik over het algemeen concepten als spanning, interactie en conflicten in beeld. Aan de hand van de basiselementen van het canvas, hout, stof en verf, bouw ik levende, 3D schilderijen waarin ik graag jou als actor betrekt.

In de Oude Pastorij in Eke confronteer ik binnen enkele weken de geklasseerde, gemarmerde zuilengang met het blanco canvas op de vloer. Ik zal gedurende 2 dagen 800 passanten regisseren bij het creëren van 2 nieuwe monumentale schilderwerken die ik uiteindelijk zal omzetten in enerzijds 101 reproductiefoto’s en anderzijds 4 unieke schilderijen met de afmetingen van de zuilen waartussen het doek heeft gehangen. Door de sociale, artistieke ingreep breng ik graag ode aan de mens als creator.

Wil je het zelf ook mee maken?

Kom op zaterdag 5 september tussen 17 en 21u of zondag tussen 13 en 19u naar de Oude Pastorij, Noël Schoorensstraat 9, 9810 Nazareth (Eke).