Het heeft me enkele dagen genomen om na te genieten van de beleving van zondag. Alles is heel goed verlopen. Het weer was synchroon, de materialen werkten precies zoals verwacht,… Ik zat volledig in het moment. Voor mij was het geslaagd. Het leverde ook hele mooie beelden op. Dat ben ik nu nog volop aan het verzamelen en selecteren. Alvast grote dank aan de toeschouwers die ze me doorstuurden. Hierbij toch al enkele teasers.

Ook het publiek was volledig mee en ontroerd zelfs. Kunstjournaliste Annelies Vanbelle verwoordde het als volgt:

“Wat een sacraliteit gisteren in Het Atelier van Marleen Scevenels. Ilse Jansoone voerde er een helende ceremonie op, waarin ze tegen een muur aanliep, uit haar gipsen harnas brak en daarna als een Kintsugi vaas door de aanwezigen strelend werd geheeld met goudverf. Hoe symbolisch! Fragiliteit, zuiverheid, adembenemende, heilige stilte: kunst zoals ik het graag heb ?✨”

En voor wie het gemist heeft, zaterdag organiseer ik nog een expo dag met bubbels. Laat gerust iets weten als je nog eens wilt komen kijken.